Over ons

D.K. Klus & Onderhoud is een all-round klus- en onderhoudsbedrijf dat in 2012 is opgezet door Dennis van Oort.

Na diverse jaren als leidinggevend elektromonteur werkzaam te zijn geweest, heeft Dennis besloten om een sprong in het diepe te wagen en zijn passie te volgen. Zijn grote wens was namelijk, het starten van een eigen bedrijf met veel diversiteit in werkzaamheden. Midden in de crisis nam hij ontslag en D.K. Klus & Onderhoud werd een feit!

Nu 4 jaar later blijkt zijn beslissing een goede keuze en heeft hij al vele projecten succesvol afgerond. Zowel grote projecten als kleine klusjes, werden bij particulieren en bedrijven uitgevoerd. Dennis kijkt terug op 4 succesvolle jaren, met fijne samenwerkingen en mooie eindresultaten. Hij hoopt in de komende jaren nog vele mooie projecten te mogen verwezenlijken en veel nieuwe klanten blij te maken.

Bij D.K. Klus & Onderhoud is veel mogelijk, Dennis heeft ruime kennis van diverse werkzaamheden en met zijn uitgebreide assortiment aan gereedschappen kan hij bijna iedere klus klaren. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ons motto is een goede communicatie met onze klanten voor het mooiste eindresultaat.

 

d-k-klus-en-onderhoud