Schilderwerk

Natuurlijk kunt u ook voor al uw schilderwerk bij ons terecht. Wij kunnen zowel uw binnen als buiten schilderwerk voor u verzorgen.

Buiten

Wanneer wij een schilder klus hebben aangenomen zorgen wij er eerst voor dat alles netjes wordt geschuurd. Mochten er ”rotte” plekken tevoorschijn komen dan knappen wij dit netjes op. Ook de reparatie van kapotte kozijnen, boeidelen en ander houtwerk kunnen wij voor u verzorgen. Na het schuren wordt, alles netjes afgeplakt, ontvet en geschilderd. Wij schilderen altijd twee laklagen en mocht u van kleur veranderen zo nodig ook nog een grondlaag. Maar dit is nog niet alles wij lopen alle kozijnen na of het kitwerk nog in orde is, zo niet dan knappen wij dit netjes op.

Binnen

Ook uw binnen schilderwerk kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben een verfspuit machine waarmee wij plafonds en wanden super strak in de verf kunnen zetten. Het opknappen van plafonds met vlekken of rookplafonds is voor ons ook geen probleem, deze plafonds worden eerst behandeld met een speciale isoleerlaag, hierna wordt het plafond 2 keer gespoten. Voor het lakken van uw binnen deuren, kozijnen en ander houtwerk kunt u ook bij ons terecht. Ook dit schuren we netjes, ontvetten we en plakken we netjes af.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

schilderwerk woningen