Uw huis energie zuinig maken

Wilt u besparen op uw stookkosten?

Geen probleem! Hier is lang niet altijd een ingewikkelde verbouwing voor nodig, want met wat aanpassingen kunt u vaak al flink wat geld besparen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw enkelglas te laten vervangen door dubbelglas. Dit lijkt misschien een hele dure, grote klus, maar in praktijk valt dit reuze mee. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor het vervangen van uw enkelglas naar dubbelglas of zelfs tripleglas.

Is uw dak nog niet geïsoleerd? Dan is het misschien de meest verstandige keuze om de binnenkant van uw dak te laten isoleren. Bij een huis waarvan het dak niet geïsoleerd is verliest u ongeveer 30% aan warmte via het dak. Met een goed geïsoleerd dak kunt u behoorlijk besparen op uw stookkosten. Het isoleren van uw dak klinkt misschien als een grote ingewikkelde verbouwing, maar dat is in de meeste gevallen niet zo.

Wilt u meer weten over het energiebesparend maken van uw huis of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

D.K. Klus & Onderhoud is isover isolatie partner, dit wil zeggen dat wij over de kennis beschikken die nodig is voor het isoleren van uw woning.

Imprimer